Trädgårdsdax

  

Efter lite vila i badenbaden och kik i nya hundsport bar det iväg till Plantagen. På inköpslistan stod snöflingor, grönsaker och kryddor.

I korgen hamnade 5 snöflingor, 3 pelargoner, 2 tomatplantor, 2 gurkplantor men inga kryddor då dessa var så ytte pytte små.

Väl hemma igen satte jag igång och städa upp i växthuset. Vilken härlig känsla. Ut med det gamla och in med nytt! Nu är det bara att vänta på att få skörda. En pelargon blev också nedsatt i rabatten och så fick fågelbadet och favogrodan komma fram.

                   Tomater, gurka och vindruvor               Pelargonen lyser upp rabatten               Favogrodan    

Hundarna tycktes även dom gilla trädgårdsarbete. Hjälpte till att gräva lite här och där. Och som sprang dom runt som tokar med de bästa leksakerna av alla, nämligen planteringskrukorna som växterna suttit i.