Spår-Ess

  

Cocco & Elsa Idag så var det äntligen dags för Cocco & Elsa att ta sin sista lektion i blodspår. Det var nämligen så att när dom skulle varit här, passade Elsa på att vara i höglöp. Så det blev kärlekssemester i stället.

Å snacka om att det syntes. Hon hade blivit bra rund om magen. Men magen blev inget hinder. Hon spårade som om hon inte gjort annat. En sån utveckling! Hon som var så försiktig och inte ville att matte skulle komma för långt efter på första lektionen. Oj,oj! Riktigt kul att se. Cocco var ju mer självsäker från början och tyckte även denna gången det var lätt som en plätt. Ja båda dessa underbara “goldisar” är riktiga spår-ess!

Elsa med sin trofé

Elsas planer är att det ska titta ut små valpisar i mitten på oktober. Intresserad? Kan då verkligen rekommendera att du kikar in på www.fragrances.se 

 

För övrigt har dagen bjudit på mys i soffan och några härliga promenader. Dock fick både två och fyrbenta ha regnkläder på sig. Men vad gör väl lite regn, bara det är varmt i luften? 😉

Regnkläderväder