INGA HUNDAR I BILAR!!!!!!!

  

Jippie i ett varmt Borås Idag tar vi det lugnt och återhämtar oss från gårdagen då vi var i Borås på hundutställning. Det var riktigt trevligt men så VARMT, Varmt, varmt………. Tryckande åskvärme. Svetten rann, bara man stod still. Trots detta hörde man speakern säga flertalet gånger att det satt hundar i bilar och mådde dåligt. Hur är detta möjligt?? Vad tänker folk på?? Är ju en riktig dödsfälla!!  Temperaturen stiger FORT i en bil, trots att fönster och luckor är öppna!!!!!

Hur gick det resultatmässigt då? Jo Nova blev 2: i valpklassen. Mulle 2:a bästa hane. Och Jippie 3:a i öppenklass tikar. Fick en slät etta, men detta var den största framgången av alla för mig. Hon blev ju rädd för något på Göteborgsmässan och har sedan dess lagt svansen mellan benen & ryggat för domaren. Men inte i denna gång. Svansen var i topp nästan hela tiden och det kom till och med en viftning ibland. Målet för oss denna säsong är att hon ska tycka det är jätte roligt i ringen och det känns som vi är på rätt väg.

Berith med Dot & Pernilla med Nova

Nova