Tacksam

  

En som vet hur man siestar Sol och VARMT igen. Underbart!!!  Det gäller verkligen att ta siesta i värmen så kroppen orkar. Och en som är bra på det är Bella.

Efter frukost bar det av till Marie som skulle klippa både Jippie & Nova inför utställningen i Borås imorgon. Dom blev jätte fina! Tack Marie!

Ja, någon nyklippt Nova såg jag ju visserligen inte. Då jag åkte innan hon blev klippt. Men jag har fått info från bästa fodermatten Pernilla, att hon blev sååå fin.

 

   Nova i wet look Fönad Nova. Klar för klippning.

 

På eftermiddagen kom Fredrik & Camilla hit för att hjälpa mig  med hemsidan + att lära mig hur jag kan lägga ut videofilmer. Oj, oj dom är guld värda må ni tro. Tur man har sådana vänner!!! Jätte TACK!, till er båda. Fredrik kommenterade snabbheten ( läs låååångsamheten) på min dator.   – Ja,ja Fredrik, jag ska köpa ny dator så smånig om.  Jag lovar!!

Lägger ut en film på senaste kullen så ni ser att jag lärt mig något. Ha, ha….  Ni kanske då även kommer i håg en sån vinter vi hade. Burr!!

 

Oskar & Nova