Hej då & Hej!

  

Joylight`s Mozart  (Figo) Idag var det dags för Figo (Joylight´s Mozart) att lämna oss. Vid 11 kom hans husse Lennart för att hämta honom. Det blev ett kärt återseende. När dom skulle åka blev Figo lite fundersam.  -Hm, ska jag verkligen lämna tjejerna? , tycktes han säga. Båda har ju passat på att börja löpa under hans besök. Och idag var det tydligt att Jippie var i höglöp. Så man kan förstå att han tyckte det var dumt att åka hem just nu?!   Men veckan han varit här har, trots löp fungerat jätte bra. Dom har kört en massa pudelbus.

                       Pudeldans  Pudelrace

Det har varit sååå roligt att ha honom här. Blev faktiskt riktigt tomt när han åkt.

På eftermiddagen kom min vän Susanne på besök. Vi fikade och tjatade. Alltid lika kul. Hon fick även bytt till sommardäck på sin bil. Esko stod för den insatsen.

Sen var det dags för ytterligare ett besök. Nu var det Pernilla (matte till Nova) och Torbjörn som kom. Självklart var även Nova med. Försökte ta kort på den lilla, men det var inte så lätt. Hon for runt i full fart och hade grymt kul.  Stod inte still många sekunder.

Här kommer Nova!!       Fullt ös!!      Nova har paus.

Och när hon väl lugnade ner sig och ställde sig jätte fint. Vad händer då?  Jo, då tar batteriet i kameran slut. Typiskt!