Skogens konung

  

Skogens konung I morse när vi gick vår morgonpromenad fick jag helt plötsligt känslan av att vara iakttagen. Å mycket riktigt. Där mellan träden stod den. Älgen!   Efter att ha tittat på varandra en stund lommade den iväg. Visst är det vackra djur. Men man blir lite skraj. Dom är ju så stora.

När vi kom tillbaks, lämnade jag hundarna hemma och åkte till min vän Molly på Nya varvets sjukgymnastik för att få ryggmassage. Har ju fått någon skit med musklerna i ena sidan av ryggen. Aj,aj.  Kändes mycket bättre efter behandlingen. Tack!!!   Innan jag åkte där ifrån fick jag stränga order om att komma regelbundet för att få ordning på detta. Ja, ja, jag lovar.

På eftermiddagen var jag och tittade på bil. Börjar bli dags att byta min trokänare. Kan bara inte riktigt bestämma mig för vad jag vill ha. Men det ger väl sig.  Kombi blir det i alla fall.