Utslagen

  

I måndags slog den till. Bacillen eller vad det nu var!? 

Det började med magsjuka. Tisdagen tillbringades mestadels i sängen. Puh!  På onsdagen blev magen bättre, men då kom huvudvärken på besök titt som tätt. Tog mig till jobbet på em för att jobba 2 timmar. Det kändes hyfsat bra.  Men så matt och orkeslös man blir. Fy bubblans! Soffläge intogs direkt vid hemkomst.

När jag vaknade i går (tors) så kände jag mig inte ok. Men det var svårt att sätta fingret på vad det var. Hade en problemkonsultation på fm. och kände att det skulle jag väl klara. Hade ju redan bokat av den i tis. så nu kändes det inte som ett alternativ. Träningen gick bra.  En eloge till husse som gjorde övningen med bravur. Hunden, en trevlig pitbull köpte även han konceptet. Ricky som agerade figuranthund skötte sig ypperligt.  När jag så kom hem igen var det som om något slog till igen!?  Fick så vansinnigt ont i lederna. Ja, jag kunde Segrare!!! knappt gå. Och febern kom tillbaks.  Grrr.  Så tröttsamt!  Vågrätt läge intogs igen. Slumrade från och till på kvällen framför tv.n som bjöd på spännande slutspelsstart i ishockey. Favoriterna Frölunda tog till sist seger i sudden! Härligt!! Hurra!! Hoppas det fortsätter så.

Idag känner jag mig ganska bra om än lite matt förståss. Hoppas verkligen det har vänt nu. Ska ta det lugnt och låta kroppen återhämta sig.

Under dessa dagar har jag tänkt på vad lyckligt lottad man är, som bor som man gör och inte behöver gå i massa trappor osv för att rasta hundarna. Hur skulle det gått? Ja, inte alls!  Och så är vi ju flera i familjen som kan hjälpas åt. Det är tur det.