Ont eller ej?

  

Tratthund Idag har jag bestämt mig för att börja en behandling av Bella. Hon har aldrig varit förtjust i främmande hundar och framför allt inte dom som är livliga eller kommer rätt på. Tycker detta beteende är starkare i perioder och att det blivit värre. Har haft mina funderingar av att hon har ont  någonstans i sin bakdel och att detta är en orsak till beteendet.  Har varit hos veterinären vid flera tillfällen de senaste 2 åren angående detta. Man har röntgat, klämt och känt men inte hittat något. Hon har fått smärtstillande/antiflammatoriskt, men det har inte blivit någon direkt förändring.  Hm?  Har bett en massör känna på henne och fått konstaterat att hon musklar sig skevt. Vilket tyder på eventuell avlastning. Och det från den sidan jag själv trott problemet finns i.  Hon har nu även börjat lite med att bita/slicka på baktassarna, vilket kan tyda på smärta.  Så nu blir det tratt på, salva, Rimadyl (igen), muskelträning, massage och beteendeträning.  Vi får se vad detta kan göra.  Det här med smärta och hundar är inte alltid så enkelt. Det är det ju försten inte hos oss människor heller. Skillnaden är ju att vi kan sätta ord på den.

Dagen har också bestått i ett besök av Molly och hennes labbar  Minja och Nike. Vi fikade och tog sedan en härlig promenad i solskenet. Nike och Jippie busade runt för fullt medans Minja och Bella lufsade fram som gamla damer. Nike & Jippie leker jage