Översnöad gubbe!

  

Översnöad snögubbe!!! Snögubben utan snö. När jag slog upp mina gröna i morse och märkte att Esko var borta efter att bara sovit några få timmar, vågade jag knappt titta ut.  Helt galet vad mycket snö det kommit under natten!!! Och inte blev det bättre med all snö som trillade ner under dagen. Våran snögubbe är nästan helt borta, bara lite av hatten syns!

Kroppen känns helt mör efter allt skottande. Varför gå på gym när man kan skotta snö??? 

Snömassorna ställde också till en del bekymmer för hundarna. Dom fattade inte riktigt  att man inte kunde gå på snön, utan istället försvann ner i djupet.  Ja, det blev några skratt för det såg rätt roligt ut när dom “simmade” för att ta sig upp igen. Efter några “dopp” så förstod dom dock att det var bäst att ta det lite försiktigt.