Snygg kille!

  

Oskar busar med mamma Jippie Vi har besök av Oskar. Han ska stanna tills imorgon. Jippie är överförtjust. Äntligen någon som vill busa!  Och han verkar ha samma föremålsintresse som sin mor, som ni ser på bilden.

Anledningen till att han är här är för att göra sig fin. Vilket är lika med bad och klipp. INTE alls lika kul som att busa tyckte han. Men han var jätte duktig. Inte rädd för stora fönen alls.       

                                             Fönen var ok. 

Låg så fint på sidan och lät sig bli ompysslad. Klotången var också helt ok.  Klippmaskinen var lite värre.  Tassarna – Hm, ok då.  Men nosen – Nej, skulle inte tro det, verkade han säga.  Han kan verkligen bli arg den lille killen.  Oj,oj,oj!   Men efter en stund lugnade han sig och märkte att man faktiskt fick godis om maskinen fick klippa och – godis det gillar jag, så klipp på bara!, sa han till slut.