Ja se det snöar, ja se det……….

  

Plommonträdet Man kan inte se sig mätt på detta vinterlandskap. Så vackert med all snö!  Det var dock inte så kul när man var ute med bilen och halkade runt i modden. Har för första gången i mitt liv dubbfria vinterdäck och jag tycker inte det är någon hit.

På våra promenader så far hundarna runt som tokar. Dom tycker det är jätte kul, snön yr när dom far hit och dit. Jippie är som vanligt värst.    Snöpudel

               

Kvällen har gått åt till att klä granen och ungsbaka skinkan. Valparna tyckte det var skojigt värre att vi tog in ett träd! Massor av grenar att kampa med. Och vad det luktade gott sen! Dom sprang som tettingar mellan granen och spisen. Dom var nog helt övertygade om att det där som luktade så gott nog var till dom. Men tji fick dom. Det serverades bara helt vanligt uppblött torrfoder till kvällsmat.