Med beröm Godkänd!!!

  

Underbart!! Jag har klarat av mina studier i Hundens Beteendebiologi 1. Ja, kursen är inte slut förrän 15 jan men jag har gjort alla uppgifter som behövs för att bli godkänd. Känns riktigt skönt. Har dessutom blivit antagen till Hundens Beteendebiologi 2. Jätte kul! Även denna går på Linköpings universitet. Ser verkligen fram emot att läsa vidare. Har varit så kul att studera igen.

Igår badade och klippte sig Bella och Jippie. Dom är sååå fina nu till jul.

Wetlook           Väntar på toffsar       Nyfriserad

 

Valparna eller “Bäsarna” som dom nu mer kallas är bara ännu mer underbara nu vid 5 veckors ålder. Dom ser grymt fina ut och växlar mellan att sova, äta och fara runt. Nu leker dom även med sin mormor Bella. Hon har förövrigt verkligen blivit ung på nytt.

                                           Leker med min mormor        Trött efter lek och mat

 

Näpp, nu ska man ut i kylan och bada balja. De är mysigt må ni tro.