Härlig dag

  

Jippie hämtar metallapport Började dagen med att slå upp ögonen 10.10!!! Oj, det är inte vanligt att jag sover så länge. Men har varit såååå trött de senaste dagarna. Efter den korta morgonpromenaden tog jag en kopp kaffe ute på tomten medans hundarna busade runt. Skönt med en dag utan måsten. Gjorde mig sedan en kombinerad frukost/lunch. Mumsigt! 

Hade där efter en riktigt lyckad träning med hundarna. Bella fick göra ett uppletande och sedan var det lydnad med Jipiie. Nu funkar metallapporten riktigt bra.

Satte mig sedan i fåtöljen under en filt med en kopp te och pluggade lite. Går mycket bättre att läsa på engelska nu.

Fortfarande är jag inte säker på att det är små bäbbar i Jippies mage. Men hon har ändrat beteende och känns något spänd över buken. Ja, det är bara att hoppas.