Hjärnbryt

  

Shit, vad det är jobbigt ibland med dessa datorer!!!!!

Skulle lägga in bilder på hundarna jämte stamtavlorna på sidan Våra hundar.

Nr 1:  Vad hände? Jo allt jag skrivit försvann och en bild blev inlagd.  Ok, bara att ringa Fredrik. Hörde hur dum han tyckte jag var. – Herre gud hur svårt kan de va??, tycktes han säga. Och en sak till, tro nu inte att jag sparat det skrivna. Näe. Puts väck allt ihop!

Fy, vad jag tycker det  är lätt med hundar.

Nr 2:  Ja, det var bara att börja om. Och vad hände nu då? Jo, texten ville inte hamna där jag ville. Nu började verkligen hjärncellerna fara runt. Puh! Kände att skriket var nära. Men jag är inte den som ger upp.

Efter 3,5 timmar så blev resultatet helt ok, eller?????????

Tur att Esko eldat på badtunnan. För det är precis vad jag behöver + ett glas rött.