Gott slut och Gott Nytt År!

  
Nu kan vi snart lägga 2020 bakom oss och välkomna 2021! ❤️
 
För mig har detta år varit kantat av sorg, men som tur är även en hel del glädjeglimtar.
 
Arbetsmässigt har jag haft turen i dessa tider att det flutit på bra. Haft fullbokade kurser och där av äran att få träffa massa underbara människor och deras hundar. Många av er kommer jag även att få träffa snart igen, vilket jag ser mycket fram emot. 😀
 
Något som gör galet ont är att berätta att sen i somras så finns inte Gôlli med oss längre. Har inte orkat berätta innan, och det är nästan att det inte går nu heller. Hon va sjuk en längre tid och trots träning, medicinsk behandling mm blev det inte bättre. Så i samråd med behandlande veterinärer, fattades det jobbiga beslutet. Älskade lilla hund, du är så saknad. 💔💖
 
I och med ovanstående så läggs uppfödningen av våra mellanpudlar i vila.
 
Avslutar med att önska dig ett gott slut på detta år och sen ett riktigt Gott Nytt och förhoppningsvis bättre 2021! ✊✊❤️🥂