OMPLACERAS

  
Jag hjälper en vän att försöka hitta ett nytt hem till sin hund.
 
Beskrivning: Sjuårig bearded collie-hane från Certains kennel i Strömstad. Typisk beardis – glad, pigg, älskar alla människor (förutom barn).
 
Arbetsvillig och lättränad. Älskar de flesta aktiviteter, speciellt att simma om sommaren (eller gärna så fort isen släppt). Tävlad i gamla lydnadsklass 3 och har titlar i klass 1 och 2. Tränad och duktig i personspår. Har gjort BPH.
 
Mattis är skottberörd och även åskrädd. Men under aktivitet brukar han inte reagera på skott och han avreagerar fort.
 
Omplaceras eftersom han inte trivs i en småbarnfamilj. Han har aldrig gillat barn och har blivit stressad och nervös sedan dom fick egna barn.
Mattis vill bo i ett aktivt hem hos någon som har mycket tid för honom. Han vill inte bo med små barn, men större/tonåringar går bra. Han funkar bra med tikar och kastrerade hanar, men inte alla okastrerade. Han trivs också bra som ensam hund. Mattis älskar att vara utomhus så finns det en trädgård där han kan strosa runt, gräva sig en grop och ligga och spana så är han lycklig.
 
Vid intresse hör av dig till mig via eva@hundifocus.se med vad du har att erbjuda denna goa kille.