MyDOG

  

Kul första dag på MyDOG! ? Härlig stämning som vanligt. Jag älskar denna mässa. Ser fram emot 3 dagar till. Du hittar oss i montern med nr B03:07.

Här har du chans att vara med och tävla om en privatlektion av ett värde av 450:- varje dag. Din vovve bjuds på det frystorkade toppengodiset från SundHundmat. Det kan du även köpa det till mässpriset 45:- (ord 50:-) Köper du en av varje sort får du ett presentkort på 500g fryst Oxblandning som du kan hämta hos alla återförsäljare i Sverige. Gäller så länge det finns presentkort kvar. Du hittar även massa bra till din Nose Workträning, leksaker, klickar och självklart finns Stör ej! Tränar västarna med.

Anders Hallgren har med sig många av sina böcker. Passa på att komma och prata med honom, kika i böckerna eller varför inte köpa en och få den signerad.

Missa inte heller Anders föredrag om Mentaltest – uppfattningar och missuppfattningar kl 10.30 på caféscenen i morgon. På lördag pratar han om den Gamla hunden – ökad livskvalitet och livslängd, även denna på caféscenen kl 10.30.

Hoppass vi ses!