Semestern går mot sitt slut

  

Sitter i skrivande stund i husvagnen uppe på Dovrefjell i Norge och har det bra.
Är nu inne på 5:e semesterveckan.

       

Vi har haft det helt underbart och fått uppleva så mycket, samt träffat släkt och vänner både i Långsele och Ylitorneå.

På vår resa har vi som sagt varit på många fina platser, men det som varit helt otroligt va att få uppleva Lofoten, Norge. En sån magisk plats! Så fin natur med sina höga fjäll, dalar, fjordar med alldeles grön/turkost vatten ……

                 

Till helgen är vi åter hemma och då kommer allt att fungera som vanligt igen. Har försökt svara på mejl och sms så snabbt jag bara kunnat. Dock har det ibland varit svårt med nätkontakt, vilket bidragit till att det blivit något fördröjda svar.
Hoppas ni haft och har överseende med detta.

Kallelserna till kurserna är på gång. Skickade ut till valpkursen idag och resten kommer till er andra när jag är hemma igen.