Clear Round

  

I morse styrde jag bilen först mot Göteborg där jag hämtade upp Bodil och Kasper – Joylight´s Greatest Love of All. Där efter bar det vidare till Kode, Aröd för Clear Round, samtliga moment. Rosett skulle utdelas vid 3 av 4 klarade sök. En mycket trevlig tillställning.

På banvandringen tänkte jag att söken va ganska svåra och tiden knapp. Det sök jag kände va hyfsat lätt va behållare.

Vad blev då resultatet för mig och Dumle. Jo han fixade utomhus, inomhus och fordon så bra! Kändes stabil trots en del störningar. Heja Dumle!!!!

Och hur gick det då med det som jag tänkte ”lätta” behållarsöket. Jo, käpprätt åt fanders. ? Inte ett sökbeteende i sikte hos Dumle. Han va mentalt någon helt annan stans och tyckte jag va konstig som undrade om han kunde tänka sig att nosa på rören som låg där. ??

Men rosett fick vi! Och Bodil och Kasper likaså! ?