Händer mycket nu!

  

SkogenJa, nu händer det mycket!

I naturen så knoppas och gror det för fullt. Underbart är det! Man känner verkligen att våren är i antågande. Är så härligt att vara ute i skog och mark.

I mitt huvud fylls det på med ny information och kunskap. Läser på, angående Lydnaden. Det blir ju både nya moment och poängsättningar från och med januari 2017.

Och så har vi då Noseworken, där både jag och hundarna lär oss. Jätte kul tycker vi alla! Jag har ju alltid älskat när hunden får använda sitt luktsinne och visa oss att det är dom så strålande bra på. Noseworken är ytterligare ett sätt för dom att visa detta på. Det passar alla och är enkelt att träna hemma.

Samtidigt som jag går min instruktörsutbildning i detta, så spånar jag på hur kursupplägget ska se ut. Lovar att lägga ut på kurssidan så snart jag är klar. Det går att anmäla sitt intresse via eva@hundifocus.se redan nu om man vill.

Noseworkstart