En vecka i utbildningens tecken

  

I måndags började jag på ”stora hunduppfödarutbildningen”. Jätte kul! Jag älskar ju att utbilda mig och hålla mig uppdaterad, så denna kurs har jag sett fram emot att få börja. Först ut av föreläsarna var Curt Blixt. En man jag lyssnat på tidigare och var glad över att få lyssna på igen. 

Nu ikväll har jag varit på Rallylydnadsteori för jag ska börja nybörjarkurs med Jippie. Även om jag kan en hel del om detta själv, så är det alltid kul och lärorikt att komma ut som elev ibland. Jag och Jippie får egentid ihop och vi ska ha skitroligt! 

Och så imorgon så startar jag och Dumle kurs i Brukslydnad. Ytterligare ett steg mot Appellen. Även detta känns fantastiskt roligt!

Nu gäller det bara att komma på något att göra med Fina. Den lilla söta, glada pajasen. Tror hon skulle vara grym på viltspår, så varför inte?