Sen sist

  

Ja sen sist jag skrev har jag hunnit vara på lite semester i Tivedstorp tillsammans med min goa vän Susanne och våra hundar. Några helt underbara dagar fick vi. Solen strålade på oss och naturen var underbar att vara i. Hade gärnat stannat längre om det funnits möjlighet till det.

                   

Har även varit på min och Dumles spårkurs igen och jag är imponerad av den ”lille” gossen. Han är lite ivrig i början med lite slag och ringar, men sen så går det som på räls. Även i uppletande och budföringen får han + i kanten av mig.

Jippie och jag kör Rallylydnad och här tar det sig. Hon har ju blivit så på efter sin kastrering, så jag måste kämpa med att få henne i lagom energinivå. Vill gärna för mycket och allt på en gång.

För övrigt har jag startat upp nya kurser och haft äran att få träffa många nya och gamla kursare med sina hundar. Har sagt det förut men säger det igen:  – Jag har världens bästa jobb! Bara älskar det!