Hundkurser Mölndal

  

 MG 8557 thumb
Välkommen till hundskolan Hund i focus & Joylight´s kennel. Jag som ligger bakom dessa heter Eva Nordin och har sedan barnsben haft ett brinnande intresse för djur och då framför allt hunden. Detta intresse har växt sig starkare med åren och bidragit till en yrkesverksam bana inom detta område. 2003 blev jag diplomerad hundinstruktör och startade då hundskolan Hund i focus. Jag är sedan 2005 även diplomerad hundpsykolog. Uppfödning av mellanpudel kom in i bilden 2006 då jag startade Joylight’s Kennel.

Innan jag började ägna mig enbart åt hundar och deras människor har jag arbetat inom handikapp- och barnomsorgen i många år, så jag har även en pedagogisk utbildning i botten.

Inom båda områdena har jag alltid trott på mjuk ideologi. Att sätta fokus på de positiva beteendena och förstärka dessa genom uppmuntran/belöning har genom min erfarenhet visat sig vara betydligt mer effektivt än att bestraffa.

Då jag tycker det är oerhört viktigt att fortsätta utvecklas, håller jag mig uppdaterad genom att kontinuerligt gå på kurser, utbildningar och seminarier. Läs mer om mina utbildningar här.

Önskar dig hjärtligt välkommen att titta vidare på mina sidor!
Vänligen Eva Nordin