Borås

  

Unde vårt paraply har vi det ganska mysigt! Tommy, Bodil & KasperDagen har tillbringats i ett regnigt Borås där det varit hundutställning.

Ibland undrar jag vad man håller på med? Lägger åtskilliga timmar på att få iordning päls och sedan gör vädrets makter allt för att sabba det. Men resultaten gjorde att man kände fullt av solsken på insidan i alla fall!!!

Vilka underbara valpköpare man har som tar hand om sina hundar på ett alldeles underbart sätt och sedan dessutom visar upp dom. Idag var det debut för Joylight´s Great Elton och Lennart och entra ringen och det gjorde dom med bravur  – BIM där efter så gjorde Bodil och Joylight`s Greatest Love Of All det strålande  och tog hem ett Excellent och placering 4:a i sin klass.

Glada miner från Lennart, Ulla & Elton!  Bodil och Kasper