Lydnadsnörd

  

Ett av alla duktiga SM ekipage!Ja, jag har kommit på att jag är det. Visst jag tycker det är vansinnigt roligt att spåra och träna jakt och agility för vardagsbruk. Rallylydnad är inte heller fel. Men tävlingslydnad, det är något visst med det. Att få hunden att utföra moment med en “stel” förare, det är grejer det. Ler

Just nu tränar jag Fina från grunden. Det är faktiskt första gången jag startar så målmedvetet redan från början med en liten valp. Spännande!  Jippie som är lite ringrostig får också hänga med på ett hörn. 

Inspiration i massor har jag fått i helgen då jag tittat på många duktiga deltagare i SM i Falkenberg. Stort grattis till Maria Brandel som tog hem segern i lydnaden. Hon är otrolig. Inte illa att ha varit med i finalen 6 år i rad och tagit guld de tre senaste åren. Wow!!!!! Ett annat ekipage som fastnat på mitt minne var den lilla papillonen med sin matte. Så duktiga och så otroligt roliga att se på.