Ny favorit!

  

Favvosaxen Idag har jag gjort iordning Bella & Jippie. Med det menar jag bad, fön, klippning, kloklippning och öronrengöring. Som vanligt njöt dom av att få egen tid och bli ompysslade av matte.

För mig är detta kvalitetstid och terapi. Jag mår toppen när jag “bara” kan ägna mig åt hundarna och inget annat. Idag var det extra gott då vi kunde vara utomhus och inte inne i trimmet. 

Fönen blåser och kardan jobbar. Efteråt är det dags för att forma frisyrer.

Viktigt är att man har bra hjälpmedel när man jobbar. Riktig fön och klippmaskin, bra borstar, kammar, kardor och saxar. När det gäller sax så har jag hittat en ny favorit. Den passar perfekt i min hand, är lätt och klipper bra. Jag har hittat den hos Du & Din Produkter AB. Där kan man även hitta andra bra saker så som smart vattenflaska, tassakuten mm.