Paus

  

The 4 - Mulle, Hippie, Jippie & Bella Nu är det mycket på gång. Vi håller på för fullt med att iordningställa inomhuslokalen, planera kurser och invigningen som är spikad till lördagen den 17 mars. Jösses va det är kul och spännande men samtidigt även tröttande. Så det kändes  inte helt fel när det i dag blev en liten paus med allt.

Jag och 4:a pudlar tog en underbar & energigivande promenad i solskenet. De 4:a var Bella, Jippie & så Karins Hippie och Mulle. Grabbarna är här denna vecka då deras tvåbenta är iväg och åker skidor. Det funkar som vanligt jätte bra. Dom faller in i flocken som ingenting och man märker inte av att det blivit två till. Ja, förutom i sängen då. Där knös det från alla håll och kanter. Men man behöver ju i alla fall inte frysa.  😉

När vi kommer till hundträningen så kan jag meddela att vad det gäller platåträningen så har vi nu två step-up brädor. En framför och en vid vänster sida om mig och Jippie har börjat förstå att hon ska ta varannan. Funderar på hur jag ska gå vidare – Ska jag börja döpa dom med kommandon eller ska jag lägga till en till bräda, eller ……………………………??? Jag får klura lite på det.

Passade också på denna “pausdag” att ringa min goda vän Susann som jag inte pratat med på läääääänge. Åh, vad roligt det var att prata med henne igen. Vi bestämde att vi snart måste ses och det är verkligen något jag ser fram emot.

Till alla er som liksom vi väntar & väntar på att tjejerna ska börja löpa så kan jag bara säga – Nej, vare sig Jippie eller Nova har börjat. Men nu kan det bara inte vara långt bort.