Mässbesök

  

3 dagar har jag varit på mässan och My Dog. Torsdagen satt jag mest och tittade på Lydnadstävlingar. Wow!, säger jag bara. Många bra ekipage fick man se. Blir så inspirerad till träning. Mitt hjärta klappar ju lite extra för denna sport.

Lördag & söndag tillbringade jag mest vid ring 1 & 5 där mellanpudlarna visade upp sig. Torsten,  Cyberspace Scooby Doo  som är tilltänkt hane till Jippie sopade banan med alla på lördagen. Kul! Och på söndagen kunde jag njuta av att Mulle,  Joylight´s Big Surprise   blev 2:a bästa hane. Grattis till det! Där emot var det lite tunt med hanar som kunde tänkas passa till Nova. Men fick en del tipps som jag ska kika på. Ja, se det här med uppfödning är inte helt enkelt vill jag lova.

Självklart blev det en del shopping gjord också. Både sånt jag behövde och sånt jag kunde varit utan. 😉