Excellent Elvina

  

I morse startade jag, Frida och hundarna färden mot Växjö. Vi skulle nämligen dit för att hämta Fridas kattunge som var klar för leverans idag. En bedårande söt 12 v gammal Ragdoll hona som döps i stamtavlan till S*ElHeMa`s Excellent Elvina. Får väl se så småningom vad hon får för vardagligt tilltalsnamn.

                             Excellent ElvinaUrsöt, eller hur?

Hon låg och sov så sött jämte sina syskon när vi kom och gjorde så fortsatt tills vi väckte henne för färden med oss till sitt nya hem i Göteborg. Vi var förberedda på att hon nog skulle mjaua en del då hon kanske skulle känna sig lessen och lite orolig över att åka bil. Men inte då. Visst var hon lite mjauig och for runt en del i början då hon satt i transportburen. Men när Frida tog ut henne och la henne i sitt knä så blev hon nöjd och sov sen nästan hela vägen hem.

                                                             Elvina (med huvudet utanför) sovandes med syskon innan hemfärd Elvina i bilen på väg hem

Väl hemma i lägenheten så kikade hon runt lite nyfiket, klättrade i sitt klätterträd, gick på lådan, åt och drack. Hon verkar vara en riktig liten pärla.

Det sista jag såg innan jag lämnade dom för att fortsätta hem till mig, var att den lilla kissen glatt jagade Fridas fötter då hon följde mig till dörren.