Nöjd

  

Visp-apportering Idag la jag sista handen vid upplägget jag gjort för Klickerkursen vi ska starta. Ja, det kanske blir en del mindre förändringar men som helhet är det klart. Och jag känner mig faktiskt ganska nöjd. Det vill inte säga lite, då jag alltid har stora krav på mig själv. Är ju lite av en perfektionist.

Valde också ut två beteenden eller ska jag kalla det uppgifter jag ville forma fram hos Jippie & Bella. Det fick bli apportering och hand/post-it targeting. Där efter bad jag Esko videofilma dessa. Filmerna blev helt ok och är tänkta att visas på teoritillfället. Ja, nu är det bara att vänta på att kursen är gjord så man kan göra en utvärdering.

Mina” indianer har även dom gett mig en nöjdhetskänsla, då dom tog hem 3 poäng genom vinsten över AIK.  Heja, heja!

Nu är det strax dags att krypa upp i soffan och titta på Solsidan. En helt suverän tv-serie.

Snacka om en bra dag. Full av bra saker! :-))