Fullspäckat

  

Linköpings trädgårdsförening Jösses! Dagarna har gått i ett sen sist jag skrev här. Har knappt varit inne på datorn. Men jag har bara varit utsatt för en massa trevligheter.  Men jag måste medge att även mycket av den varan är tröttande.

 

Det startade ju med att vi åkte till Linköping förra fredagen.  Esko och hundarna följde med denna gång. När vi kom in på hotellrummet möttes vi av något trevligt. Nämligen 2 hundskålar, varav en var fylld med hundgodis.  Trevlig välkomnande 

Hotellet låg i angränsning till trädgårdsföreningen vilket var toppen då den var underbar att ta promenader i. Det var sen bara 5 min promenad så var man mitt i centrum. Kunde inte bli bättre.

Medans jag var på universitetet på dagarna tog Esko och hundarna sig tid att utforska Linköping. Superbra träning. Att gå mitt i centrum är ju inte något dom är vana vid. Men dom skötte sig ypperligt och hade fått många kommentarer om att det var trevliga hundar.

Väl hemkomna på söndagskvällen kunde vi se tillbaks på en trevlig och givande helg. Men vi var alla ganska trötta och det var härligt att krypa ner i egen säng.

I tisdags var det så dags för nästa utbildning – Reproduktionsutbildning för uppfödare- . Det var första tillfället av 3 och hölls av veterinär Anna-Carin af Klinteberg på Västra. Den gav mersmak och jag ser fram emot nästa träff.