Korre på besök

  

Ekorrn satt i körsbärsträt, skulle äta körsbär.... Börjar med att berätta att jag ringt till Tjolöholm och berättat om min skräckupplevelse här om dagen. Dom sa att dom uppskattade att jag hörde av mig och att man skulle titta på detta. Hoppas det kommer upp skyltar eller att man flyttar på ormarna , om man nu kan det?

Så här i efterhand när jag kan tänka klart, så skulle vi givetvis inte sprungit över vallarna som tokar. Det var ju vansinnigt. Någon av oss kunde ju lika gärna ha trampat på någon orm. Fy vad hemsk det hade varit. Jag skulle ju ringt efter hjälp. Ja, ja nu är det historia. Hoppas aldrig behöva uppleva det igen.

Har haft en bättre djurupplevelse idag. Jag satt nämligen i hammocken och hörde plötsligt hur det prasslade och smackade i körsbärsträdet. Och där satt lilla ekorren och åt. Ja, se dom gillar jag.