Träningstid

  

Nu börjar det lugna ner sig på jobbet vilket betyder att jag får mer tid och ork till att träna. Så himla kul! Märks på hundarna att det varit si o så med träningen Dom är såååååå arbetsvilliga att det nästan slår över.

Jippie har sån fart i allt hon gör. Vilket ni säkert kan se på bilderna. Gäller verkligen att vara med, så man kan tajma belöningen rätt!!!!

Fritt följ Fullt ös Hopp över hinder Apportering

Frida tog massor av bilder idag & jag kan se tydligt att jag använder blicken fel, att jag måste bättra på min hållning och skit också vad jag har massa hyss för mig i form av hjälper. Detta måste jag skriva ner och träna på. Ska även börja använda videokameran som hjälpmedel.

Bella är mer kontrollerad i det hon gör. Vilket inte på nått sätt betyder att hon är långsam. Nej då, det finns fart i den lilla prinsessan också. Kan nu känna att dirigeringen sitter riktigt bra. Idag gick hon inte fel en ända gång! Så härligt! Att putta bollen i mål är heller inga bekymmer.

Treib Ball