Lydnadskoll

  

I morse satte jag mig i bilen och styrde sedan mot Angered. Brukshundsklubben var målet. Där skulle jag & Jippie nämligen titta på lydnadstävlingar. Som tur var hade det slutat storma och himlen var till och med lite blå. Hurra!!

Kikade på alla klasserna och det fanns flera bra ekipage. Blir alltid så träningssugen när jag sitter där. Och det dyker upp massa träningsidéer i huvudet.

I lydnadsklass 1 var det dags för Andrew & Donna att göra tävlingspremiär. Och det gjorde dom med bravur. Såg riktigt bra ut. Donna gjorde dock “2” mycket snygga lägganden. Men som ni kanske vet, så ska det bara var ett. Aj, aj, där rök första priset. Men nästa gång så…………….

Snygg helt om halt  Matte Charlotta  tittar nervöst på    Hallå! Hur länge ska jag hålla den egentligen    10 poängare!!