Hundar, tjat å shopping

  

Mulle på My Dog Idag var det dag två för mig på My Dog. Tyckte det var lika trevligt som vanligt. Ställde inget själv, då Jippie fick vara hemma och passa valparna. Ja, givetvis var husse hemma också och hjälpte till lite.

Karin som äger “Mulle” (Joylight´s Big Surprise) ställde där emot. Han blev idag 3:e bästa hane. Grattis!, säger vi då.

Dagarna blir ju lätt rätt långa då man är där. Tycker det är så roligt att kolla på alla hundar, tjata med massa människor man inte träffar så ofta och så shoppa lite så klart. Köpte bland annat koppel och halsband till “bäsarna”. Så när jag kom hem blev det först halsbandsträning en stund. Det tyckte dom inte var nått konstigt. Men dom där kopplena som kom på sen, var rätt hemska.  – Hjälp!, jag sitter ju fast!!   Släpp mig!!!!  Men rädslan gick snabbt över och sen var det som dom inte gjort annat än gått i koppel.

Nova        Oskar       Nej hjälp! Jag sitter fast.       Inge farligt alls ju!

Kan nu även berätta att valparna fått sina vardagsnamn av sina mattar. Nova och Oscar. Båda flyttar v 3 till sina nya hem. Nova till fodermatte Pernilla i Balltorp (Mölndal) och Oscar till matte Ingrid i stora stan Göteborg. Dom kommer båda få det såååå bra!!