Släktträff

  

Oliver & Ingrid Vi satt i badtunnan och firade in det nya året. Skålade i champagne och såg himmelen bli full av färgspel. Det sköts väldigt lite i vår närhet vilket var skönt. Är väldigt kluven till dessa raketer.  Är väl fint att se på, men så tänker jag på alla djur som blir så rädda. Inte bara våra husdjur utan även alla vilda djur som måste få stora skälvan. Dessutom är skräpet/hylsorna som blir liggandes på marken efteråt väldigt giftiga för våra djur, Tänk på det!!!

Idag har vi tagit det lugnt. Halkat runt på en promenad i skogen och haft besök av Oliver med matte Ingrid. Kul! Oliver är ju Jippies bror. Han tyckte det var roligt att busa med de små och han var så försiktig. Matte funderar på om han ska få en lillebror. Vi får väl se.

Nu när vi entrat det nya året hoppas jag att det blir ett toppenår för er alla!!!