Super bäsar

  

Tjoho, vi kommer Premiär var det för de små igår då dom tog utsidan i besittning. Jag trodde att dom nog skulle tycka att kylan och all snö var lite konstig.  Men inte då!?!

– Skit kul! såg det ut som dom sa när dom for fram på sin upptäcktsfärd. Ja, ni kan ju se själva på bilden.    Du vet väl att om du klickar på bilden så förstoras den.  Priceless (hanen) är han med öronen på vift och den andra är då Fairy tale (tiken).  Ja, dom har nu sina stamtavlenamn klara.  Till vardags kallas dom fortfarande Bäsarna.

 

Idag har vi åkt bil för första gången och det tyckte Priceless inte var så kul medans hon stensov. Bilen styrde kosan hem till Marie Carlén som var nyfiken på hur dom såg ut och som skulle hjälpa mig med klippning och fotografering. Kan meddela att dom fick GODKÄNT. Vilket jag redan viste. Dom är ju jätte fina och dom verkar bara ta sig mer och mer, både utseendemässigt och framförallt mentalt. Det där med att plåta svarta pudelvalpar är inte helt lätt.   Men några bilder blev ganska hyfsade, eller?

 

Fairy tale

          Hanen         Priceless