Titt ut!

  

Lite ljus i mörkret! Idag har julstjärnor och adventsstakar kommit fram. Härligt med lite ljus i denna mörka tid. Man blir lite varmare inombords på nåt sett.

Har införskaffat mig en Iphone. En kul liten pryl eller data-telefon kanske man kan säga. Så sedan igår har jag försökt lära mig att navigera mm på den. Blandade känslor måste jag medge. Ömsom kul, ömsom frustrerande. Och lite skrämmande, med all data man kan få fram!  Det trodde ni inte om mig va? Att jag kunde gilla sånt? Men tji fick ni!

 

Vad gäller valparna, (eller lakristrollen som vi valt att kalla dom) så stapplar dom sig fram nu. Och tiken har idag öppnat sina ögon.

 

Titt ut!

 

 

Tänk vad fort det går. 14 dagar redan?!  Nu mer får dom lämna valplådan kortare stunder och vara med framför tv.n,  liggandes på våra bröst. Stört mysigt!