Kurs på distans

  

tvaaker Idag har vi tillbringat hela dagen i Tvååker på hundutställning. Jippie visade upp sig för sista gången i unghundsklass. Hon fyller ju 2 snart. Hon konkurrerade mot 7 st fina tikar till i sin klass. När domaren Tiina Taulos bestämt sig efter en extra titt på Jippies rörelser,  placerade hon oss på 1;a plats!!! Vilken glädje! Dock fick vi inget ck utan fick nöja oss med hp. Jippies bror Mulle fick placeringen 4;e bästa hane. Grattis!!

Jag vill också berätta att jag sökt in på 2 distanskurser på Linköpings Universitet. Min förväntan att komma in på någon av dom har varit låg. Men döm om min förvåning när jag fick beskedet i går kväll, ANTAGEN på båda!! Hjälp hur gör jag nu? Jag är ju helt på det klara med att en kurs räcker gott och väl. Efter lite vånda stog så valet klart, det blir Hundens beteendebiologi 1. Oj så spännande det ska bli!