Tisdagsgruppen i trädgården

  

”Tisdagsgruppen” var hemma hos mig och tränade i dag.   Kul!

Vi hade sån tur, precis 5 min innan vi skulle köra igång upphörde regnandet. Hurra!!!

Inger började. Hon hade varit ute och tävlat i helgen och var grymt besviken på deras insats. Därför ville hon bli komenderad som på en tävling i 2:an. Det gick så bra. Kan det vara de där så kallade nerverna som spökar då dom kommer ut på tävling!! Jag tror det. Ut igen bara. Ni kan ju momenten!

Sedan var det Tages tur. Cindy (gruppens old lady) var på sitt goa humör i dag. Det lös i ögonen och hon gjorde hopp/apport, fria följet, rutan och vittringsapporterna toppen.

Och så var det då jag. Jippie var med på noterna och Marika var hård med sitt klickande på följsamheten idag. Vilket är bra så man kommer vidare. Bara jag kunde vara bättre på att belöna på rätt ställe!!  Att det ska vara så svårt?!?  Sedan körde vi stadga på stå och sitt. Här känns hon säker. Vi gjorde också hopp över hinder vilket gick strålande. Vi avslutade med leken klara, färdiga, gå vilken jag oftast förlorar till Jippies stora glädje.

Molly var sist ut. Nike var fylld av glädje och energi precis så som en unghund är ibland. Man riktigt såg hur det spratt i henne. Men hon gjorde trots detta, fria följet, stadge-övningarna och apport av dummis strålande.

Iris tränade inte då Äxa verkar ha lite ont i sin rygg. Hoppas det blir bättre snart.

Efter träning och god fika gick vi en skogspromenad som slutade med ett dopp i sjön (för hundarna alltså) vilket dom älskade!