Hos veterinären

  

Ja , då har jag varit i Borås igen och träffat ”min” tränare Susann. 

Vilka trevliga möten vi har. Det känns toppen att träna med hennes hjälp. Så kul och avslappnat.  Solen strålade och givetvis tog vi en god fika och tjatade lite. Susann tränade även själv med Lexi och Frodo. Kul att se att Frodo utvecklats så i fria följet!

När jag satt i bilen på väg hem var jag full av inspiration och i min träningsbok finns nya övningar att träna på tills vårt nästa möte. Så skoj! Jag lovar igen att var en duktig elev och träna som bara den tills vi ses igen om två veckor.

Efter detta var det dags för ett besök hos vet Anna-Karin på Västra Djursjukhuset med Bella. Hon har nämligen visat att det inte är som det ska med hennes högra bakben. Vi har hållt henne i koppel och bara korta promenader i ca en månad. Men känner att något fortfarande är fel. Anna-Karin höll med och trodde på en inflamation i detta läget.
Fick recept på Rimadyl och köpte Glukosamin.

Det bästa av allt tyckte Bella, var att veterinären sa att nu skulle hon få börja springa lös igen! Hurra! 

Vi ska på återbesök till detta toppen ställe och möta samma trevliga veterinär om en och en halv månad och hoppas då på bättring!