Katastrof klippning

  

Idag kom Molly och Eva-Britt hit. Detta efter att jag fått ett samtal från dom igår kväll med rop på hjälp. Eva-Britt hade lämnat in sin Zara (pudel) på ett trim i Varberg och hon såg tydligen helt tofsig ut. Ja, ja tänkte jag. Inga problem. Det ska jag väl kunna ordna.

När jag fick syn på henne fick jag en chock!!   Hjälp!! Vad har hänt?? Hur ska jag få ordning på detta?? Stackars hund!! Helt otroligt!!!!!!
Den som har gjort detta borde skämmas!!!!!!  Såg ut som ett litet barn varit i farten. Maskinklippt in på bara kroppen här och där!! Och det tar man betalt för!?!?!

Jag tyckte så synd om hund och matte. Efter nån timme fick jag hunden att känna sig bra igen. Ja, jag menar det. Hon måste känt sig naken och ful. Ångrar så att jag ej tog kort innan jag fixade till henne så ni fick se. Men jag blev helt ställd då jag såg henne.

Dom kommer aldrig besöka detta, så kallade trim igen. Och både hund och matte var lättade och glada då dom åkte här i från.