Blött personspår

  

I förmiddags la jag var sitt personspår i skogen utanför till tjejena. Dom blev ca 150-200 meter. Det var riktigt blött på sina ställen. Jag använde mig inte av några trä apporter, utan la en dummi i slutet på det ena och en tross i det andra.

Medan spåren la till sig, for jag in till röntgen dit jag var kallad för mamografi.  Hu, en sån upplevelse!  Tuttarna sattes som i ett skruvstäd när bilderna togs. Aj!! Tur man inte ska göra det så ofta. Men givetvis är det jätte bra att det görs.

Körde in bilen för tvätt på vägen hem. Gissa om det behövdes?

Väl hemma gick jag en kort promenad med hundarna.
Där efter fick dom gå sina spår. Jippe tog sitt galant, bara rakt på.
Bella tog lite längre tid på sig. Detta pga att hon är en liten ”fin dam” som inte gillar att blöta ner de små tassarna!, så där blev det en del små omvägar kring de blötaste platserna.

Nu blir det lite middag, sen bär det av ner i källaren för att bada hund.