Lite paus och info

  

Nu blir det lite paus i min verksamhet på grund av att jag ska göra en knäoperation. Hoppas på att rehab efter går bra och snabbt.

Om du undrar över något kan du alltid skicka mig ett mejl eller ringa. Om jag inte svarar med en gång, så lovar jag göra det så snart jag bara kan.

Har redan fått in en del intresseanmälningar på kursstarter till våren. Om du känner att du redan nu vet att du vill vara med, så skicka in intresse på den kurs du är sugen på.

Sen hoppas jag vi ses på MyDOG i januari! Min monter har nr: B03:07. Mer info om detta kommer inom kort. Men jag kan redan nu meddela att min vän och kollega Anders Hallgren kommer vara i montern alla dagar. Självklart har han med sig sina böcker och en av dom kommer vara rykande färsk.

Helgen som gick

  

Har haft äran att få ha ”Barry” – Joyligtś Hold Your Horses i några dagar då hans husse och matte var i Grekland. En trevlig och stilig kille har han utvecklats till. Han är ur den senaste kullen från Fina och han och hans syskon fyller snart 1.

     

 

En annan trevlig och stilig kille är ”Kasper” – Joylightś Greatest Love of All. Han va i Håverud i helgen och tävlade Nose Work klass 1, TSM. Han och hans matte Bodil klarade alla moment båda dagarna och fick där med 2 diplom och är nu uppflyttade till klass 2. Dessutom fick dom 3 SSE!  Bra jobbat och stort GRATTIS till er!

 

 

Uppehåll i verksamheten

  

Blir så rörd för alla fina ord jag får, både verbalt och i text! 😢😊❤️
Tack så jätte mycket!

Just nu avlöser kursavslutningarna varandra. Bara en enda kvar innan jag stänger under ett tag. Detta på grund av kommande knäoperation. Hur ska jag klara mig utan alla härliga kursdeltagare och deras hundar? 😳😬 Lite tur att jag har några privatträningar kvar.

Vet i nuläget inte när kursverksamheten startar upp igen. Hoppas på snabb rehab.

Är du intresserad av att vara med på någon speciell kurs är du välkommen att ringa eller mejla en intresseanmälan, så finns du med i rullarna när kurserna startar åter. 😃
//Eva

  

 

    

Energigivare

  

 

I dag har jag haft Nose work kurs med härliga deltagare som gav mig massa energi!

Det va behövligt, för hu jeda mig va trött jag va innan.

 

 

 

 

 

 

 

App, bild eller datahjälp?

  

Kolla så fin!  

Kompisen satt och lekte lite med min logga och så blev resultatet så här.

Bosse är grym på app-jobb, databaser, informationssystem, websiter, 3D-bilder eller animationer.

Så behöver du hjälp med något av detta kan jag verkligen rekommendera honom.

Kika in på www.manandmouse.se för mer info.

 

 

Full fart igen!

  

Då har man mjukstartat upp verksamheten.

Nedan ser ni 3 av valparna som varit på kurs. Visst är dom ljuvliga! ❤️

Kan meddela att duktiga är dom också. Gör precis allt som deras ägare ber dom om. Ja i alla fall nästan.

Men från och med denna veckan så är det full fart igen. Får äran att träffa många hundar med deras ägare på Nose Work från steg 1 till 3, vardagslydnad och på privatträningar.

 

Semestern går mot sitt slut

  

Sitter i skrivande stund i husvagnen uppe på Dovrefjell i Norge och har det bra.
Är nu inne på 5:e semesterveckan.

       

Vi har haft det helt underbart och fått uppleva så mycket, samt träffat släkt och vänner både i Långsele och Ylitorneå.

På vår resa har vi som sagt varit på många fina platser, men det som varit helt otroligt va att få uppleva Lofoten, Norge. En sån magisk plats! Så fin natur med sina höga fjäll, dalar, fjordar med alldeles grön/turkost vatten ……

                 

Till helgen är vi åter hemma och då kommer allt att fungera som vanligt igen. Har försökt svara på mejl och sms så snabbt jag bara kunnat. Dock har det ibland varit svårt med nätkontakt, vilket bidragit till att det blivit något fördröjda svar.
Hoppas ni haft och har överseende med detta.

Kallelserna till kurserna är på gång. Skickade ut till valpkursen idag och resten kommer till er andra när jag är hemma igen.

 

 

Nose Workcampen

  

Vilken otroligt rolig och givande lägervecka det varit! Har verkligen fått nörda ner mig ordentligt i Nose Work. Och detta med handledning av Ron Gount som är en av grundarna till sporten och så superduktiga Fred Helfner  Lägret har varit fyllt av bra föredrag, övningar, tipps och idéer. Känner mig så peppad i den egna träningen och även att få dela med mig till mina kursdeltagare.

Men delning blir inte förrän i slutet av augusti, för nu blir det husvagnssemester i veckorna 5. Sitter i skrivande stund och väntar på att Esko och pudlarna ska komma, och sen startar vi vår resa i morgon. Vi får se vart den bär. Vet bara att den håller sig inom Sverige, Norge och eventuellt Finland. Har telefon och dator med så jag är nåbar om än med lite fördröjning på svar.