Lite sommarledigt

  

Sista kursen ut för avslutning innan min semester va Nose Workare. Och vilka sök dom bjöd på 👏😃 Så glad och stolt över er!

(kan ju inte hålla mig borta helt, så någon specialkurs och några privatträningar blir det allt innan ordinarie kursstarter kör igång efter sommaren)

Kasper på lån

  

Denna goa kille (Joylightś Greatest Love of All) har vi haft äran att ha då matte och husse varit i Turkiet och tankat värme och sysslat med nått som heter golf?! 🤔❤️

Så tacksam

  

Har haft en helt underbar arbetsdag!

Längtar till nästa. 🌞😃🐾❤️

Igång igen

  

Sån jäkla lycka! 😃 Som jag längtat. Idag va nämligen dagen då jag startade upp kursverksamheten igen efter min operation. Visste inte riktigt hur det skulle funka, då jag inte rör mig så snabbt och mjukt än. Men det gick bra. 💞 Va så härligt att få träffa underbara hundar med sina goa ägare och att få ge dom lite tips och råd på vägen.
Ja en sån otrolig energikick, det bara bubblar i kroppen nu och jag känner sån otrolig lättnad och glädje. 🤗

 

 

Startar upp

  

Nu börjar jag känna mig så pass bra att jag bestämt att starta upp så smått.

Lägger ut kurser allt eftersom. Om du inte ser någon start för just den kurs du vill gå, är du välkommen att anmäla ditt intresse ändå.

 

 

 

 

 

Ricky har vandrat vidare

  

Efter 16 år och 7 månader så var det i måndags dags för Ricky att vandra över regnbågsbron.

Älskade lilla hund, du kommer vara saknad!

 

 

Rehab

  

Nu rehabbar jag för fullt. Går låååångsamt framåt.

Mellan mina träningar blir det mycket soffmys med dom bästa.

Kurserna ligger ju nere, men jag kan ha enstaka privatträningar. Så tveka inte att höra av dig ifall du är sugen.

 

 

 

 

Då var det över

  

Då va MyDOG över. 4 fantastiskt roliga dagar där jag fått vara bland massa härliga hundar och människor. Tack alla som besökte oss. Längtar redan till nästa år.

Vinnarna av privatträningar är:  *Kristina Göransson, *Lisette Johansson, *Lennart Bohman och *Sofie Rosen.

MyDOG

  

Kul första dag på MyDOG! 😃 Härlig stämning som vanligt. Jag älskar denna mässa. Ser fram emot 3 dagar till. Du hittar oss i montern med nr B03:07.

Här har du chans att vara med och tävla om en privatlektion av ett värde av 450:- varje dag. Din vovve bjuds på det frystorkade toppengodiset från SundHundmat. Det kan du även köpa det till mässpriset 45:- (ord 50:-) Köper du en av varje sort får du ett presentkort på 500g fryst Oxblandning som du kan hämta hos alla återförsäljare i Sverige. Gäller så länge det finns presentkort kvar. Du hittar även massa bra till din Nose Workträning, leksaker, klickar och självklart finns Stör ej! Tränar västarna med.

Anders Hallgren har med sig många av sina böcker. Passa på att komma och prata med honom, kika i böckerna eller varför inte köpa en och få den signerad.

Missa inte heller Anders föredrag om Mentaltest – uppfattningar och missuppfattningar kl 10.30 på caféscenen i morgon. På lördag pratar han om den Gamla hunden – ökad livskvalitet och livslängd, även denna på caféscenen kl 10.30.

Hoppass vi ses!

 

 

Gott Nytt År!